Rólunk

Fecskovics Melinda HR Központ
Alapító, szakmai vezetőnk

Fecskovics Melinda

A Szent István Egyetemen végzett dupla MSC diplomát szerezve humán erőforrás menedzser szakirányon, illetve pénzügy-számvitel másod szakirányon. 15 éves multinacionális és KKV szegmensben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik, A két szakterületnek és a szakmai tapasztalatoknak köszönhetően Melinda hatékonyan ötvözi a nagyvállalati és KKV szegmens előnyeit a szervezetfejlesztések során.    

Csapatunkat Melinda úgy állította össze, hogy minél színesebb kompetenciákkal rendelkezzünk, amelyek segítenek megoldani a felmerülő feladatokat. Eddigi munkáinkról a Referenciáink résznél olvashatsz részletesebben.

Oldalunk célja, hogy saját munkáink és az oldalunkon található tartalmak segítségével helyes képet alakítsunk ki mind a munkavállalókban, mind a cégvezetőkben arról, mit is csinálunk, kik is vagyunk, mit is jelent a HR valójában.

Munkavállalóként általában mi jut az eszünkbe?

  • Feszült hangulat az interjúkon.
  • Gyanakvás, amikor leül velünk a céges HR-es beszélgetni egy papírlap kíséretében.
  • Feszélyezettség, a sok munkaügyi papír aláírásakor, amit a munkaügyes kolléga készített elő.

Cégvezetőként, pedig a legtöbb esetben a költség és az idő villan ilyenkor be.

Szolgáltatási portfóliónk kialakításakor is arra törekedtünk, hogy mindenki találjon egy olyan helyet, ahol szakszerű segítséget, tanácsot kaphat akár személyesen, akár virtuálisan.
Hiszünk a technológiában és az innovációban, ezeket felhasználva személyes és szoros együttműködésre törekszünk az ügyfeleinkkel.

Virtuális szolgáltatásainkkal országos szinten elérhetőek vagyunk bárki számára.


Egy adott feladat megoldásán nem csak egy, hanem minimum 2-3 szakértő is együtt dolgozik, így hatékonyan, a legjobb megoldást, és javaslatot tudjuk nyújtani a legrövidebb időn belül.

Fábián Tamás HR Központ
Alapító, üzletfejlesztési és cégvezetési szakértő

Fábián Tamás​

Végzettségét tekintve Informatikus és Térinformatikus. A tanulmányait követően multinacionális szektorban helyezkedett el informatikai rendszerek üzemeltetése és informatikai biztonság szakterületen. Ezt követően KKV szegmens vezetőként és tulajdonosként több mint 15 éves cégvezetői tapasztalattal rendelkezik. A HR Központ-hoz alapítóként és szakértőként csatlakozott.

Közösen fejlesztünk és együtt gondolkozunk!

Mire számíthatsz tőlünk?

Az oldalaink tele vannak színes HR tartalmakkal (blogokkal, videókkal), melyek magánszemélyeknek és cégeknek is hasznosak, szinte azonnal alkalmazhatóak.

Kulcs a szervezet munkaerő megoldáshoz
0 +

Szakmai tapasztalat

0 +

Cég fejlesztése

0

Projekt szakértő

0 %

Ügyfél elégedettség